dinsdag 19 oktober 2021

Dienstverlening: AT Your Service

AT Your service installeert en onderhoudt computernetwerken, klein en groot. Dat doen wij binnen uw bedrijfspand maar u kunt ook denken aan verbindingen tussen vestigingen of met werkplekken thuis. Door de jaren heen hebben wij in veel diverse branches gewerkt. Daardoor zijn wij bekend met de interne maar ook de externe informatiestromen van organistaties. Daarnaast hebben wij standaarden ontwikkeld voor beheer en inrichting van applicaties.

Wij bieden onze kennis en diensten aan op het gebied van:
- Systeem- en netwerkbeheer
- Installatie en implementatie netwerkfaciliteiten
- Inventarisatie en offerteaanvraag bij investeringen
- Advisering en consultancy
- Applicatie ontwikkeling
- Gebruikersondersteuning

Systeem- en netwerkbeheer

Systeem- en netwerkbeheer heeft als doel het draaiende houden van bestaande netwerken. Hierbij worden processen periodiek gecontroleerd en sofware ge-update. De hiervoor benodigde tijd is afhankelijk van de grootte van het netwerk en het aantal toepassingen. Om eventuele schade te beperken is de frequentie van het onderhoud van belang.

Problemen moeten op tijd worden gedetecteerd omdat gegevens dagelijks worden bijgewerkt. Het onderhoud dient in ieder geval maandelijks plaats te vinden. Bij een vast onderhoud van minimaal een halve dag per maand gelden aangepaste tarieven.

Installatie en implementatie van netwerkfaciliteiten

Hoewel wij zelf geen standaard hard- en software leveren zijn wij zeer geschikt om hierin te adviseren. Na een inventarisatie van de bedrijfsprocessen en de mate van afhankelijkheid hiervan, stellen wij een advies samen voor de beste oplossing. Wij verzorgen offerteaanvragen en beoordelen deze. De keuze van leverancier ligt daarbij volledig bij de klant. De installatie en toepassing van de faciliteiten is onze specialiteit. Dit wordt geheel afgestemd op beheer en functionaliteit. Tijdens de installatie worden alle onderdelen gecontroleerd en bij afwijkingen teruggekoppeld naar de leverancier. Ons belang is hierbij niet het leveren van de apparatuur maar het optimaal laten functioneren hiervan.

Internet Telefonie (Voip)

Telefonie verschuift naar het internet. Naast goedkoper bellen en meer gelijktijdige gesprekken bied Voip heel veel extra functionaliteit. Naast de technische implementatie van telefonie binnen de ICT zijn wij met name gefocust op die extra mogelijheden. Net als met de computernetwerken die we beheren willen alle beschikbare faciliteiten optimaal benutten voor onze klanten.

Problemen moeten op tijd worden gedetecteerd omdat gegevens dagelijks worden bijgewerkt. Het onderhoud dient in ieder geval maandelijks plaats te vinden. Bij een vast onderhoud van minimaal een halve dag per maand gelden aangepaste tarieven.

Applicatie Ontwikkeling

AT Your Service heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelingen van bedrijfsspecifieke software. Door de diversiteit aan branches waar AT Your Service kennis en ervaring in heeft, heeft zij een groot aantal maatwerk pakketten op haar naam staan.

Door middel van de eigen ontwikkelde "foundation software" in Microsoft SQL 2005 met als front-end: Microsoft Access 2007, heeft AT Your Service een platform waarop maatwerk applicaties snel en overzichtelijk gebouwd kunnen worden.

Door middel van J.A.D. sessies (Joined Application Design) komen klant en AT Your Service bij elkaar om samen de applicatie te ontwikkelen. Door deze methode ziet de klant meteen de gewenste aanpassingen in de applicatie, en heeft hij inzicht in hoe de applicatie opgebouwd is.

Enkele voorbeelden van applicaties:

  • Kloksystemen ter behoeve van bedrijfshallen
  • CRM beheersystemen voor diverse branches
  • ISO Handboek beheersysteem
  • Calculatiebeheersysteem
  • Product catalogus generator
  • Machine planning
  • Administratie/Urenverantwoording
  • Project begrotingen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Advisering en consultancy

AT Your Service adviseert u graag over de mogelijkheden van ICT binnen uw bedrijf. Wij zijn bekend met zeer veel standaardoplossingen maar kunnen ook een belangrijke rol spelen bij de implementatie van maatwerk. Als onafhankelijke partij beoordelen we technische vraagstukken en vertalen de behoefte van de klant naar de leverancier. Gedurende zo'n traject is het als klant belangrijk om binnen het eigen kamp over iemand te beschikken die dezelfde taal spreekt als de leverancier.

Gebruikersondersteuning

Naast de installatie en het beheer van uw netwerksystemen ondersteunen wij u bij de dagelijkse ICT-toepassingen. Bij een vaste afspraak voor onderhoud vindt ook vaak hulp en instructie plaats. Maar bij accute vragen of problemen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Onze servicedesk helpt u graag verder. Bij storingen, maar ook als u wensen heeft of een structurele afspraak wilt maken om uw systeem eens in de zoveel tijd na te lopen en te updaten.